Victoria Milan Review – Alles wat je moet weten voor je begint

Ontdek in deze uitgebreide Victoria Milan review een heel uniek concept binnen de datingwereld die je niet snel elders zult vinden. In tegenstelling tot veel andere datingwebsites die we hebben besproken, onderscheidt Victoria Milan zich doordat het zich specifiek richt op mensen die op zoek zijn naar spannende avonturen of geheime buitenechtelijke relaties. Dit platform biedt een veilige en discrete omgeving waar gebruikers vrij zijn om te verkennen en te verbinden zonder oordeel. 

Leer alles over de uitgebreide mogelijkheden die deze dating site biedt, van geavanceerde zoekfilters tot anonieme communicatietools, en hoe het jou kan helpen om die speciale iemand te vinden, zelfs als je al in een relatie bent.

Deze website bevat affiliate links. Dat betekent dat wij eventueel een kleine commissie kunnen verdienen wanneer je een aankoop doen via één van onze links, zonder dat jij daar meer voor betaalt! Op die manier kunnen we deze website online houden!

Victoria Milan is een datingwebsite die zich richt op het bieden van een discreet platform voor mensen die op zoek zijn naar een affaire of een avontuurlijke datingervaring buiten hun huidige relatie. Met miljoenen gebruikers wereldwijd is het platform uitgegroeid tot een van de grootste websites in zijn niche. 

Het hoofdkantoor van Victoria Milan is gevestigd in Noorwegen, wat een indicatie geeft van de Europese roots van dit bedrijf. De website telt meer dan 6 miljoen ingeschreven klanten, wat het een aanzienlijke speler maakt op het gebied van online dating. 

Victoria Milan richt zich vooral op gebonden en getrouwde mensen die op zoek zijn naar een geheime affaire, maar het trekt ook singles aan die openstaan voor daten met mensen die al in een relatie zitten. Het platform biedt daarmee een unieke niche binnen de online dating wereld.

Victoria Milan

Datingsite voor vreemdgaan

Victoria Milan prijzen en lidmaatschappen

Een opvallende eigenschap van Victoria Milan is dat vrouwen altijd gratis gebruik kunnen maken van het platform, een beleid dat zorgt voor een actieve en gevarieerde gebruikersbasis. Dit contrast met het beleid voor mannelijke gebruikers, die slechts beperkt gebruik kunnen maken van de gratis functies, waardoor zij mogelijk worden aangemoedigd om te kiezen voor een betaald lidmaatschap om volledig toegang te krijgen tot alle mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Dit prijsmodel stimuleert een evenwichtigere verhouding tussen mannen en vrouwen op de site, wat een betere ervaring oplevert voor alle gebruikers. 

Gratis Lidmaatschap

GRATIS
 • Profiel aanmaken en bewerken
 • Basis zoekfuncties gebruiken
 • “Knipoog” versturen naar andere gebruikers

Premium Lidmaatschap

€ 39.99/maand of € 228/jaar
 • Onbeperkt communiceren met andere gebruikers
 • Toegang tot geavanceerde zoekfilters
 • Zien wie je profiel heeft bezocht
Victoria Milan

Datingsite voor discrete avontuurtjes

Discretie en privacy bij een datingsite voor vreemdgaan!

Om de discretie en privacy van zijn gebruikers te waarborgen, zet Victoria Milan zich in met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, gericht op het beschermen van persoonlijke informatie en het anoniem houden van het online gedrag. 

Het platform biedt verschillende tools aan zoals de ‘Paniekknop’, die gebruikers de mogelijkheid geeft om onmiddellijk de website te verlaten en door te worden gestuurd naar een onschuldige webpagina, mocht de noodzaak zich voordoen. 

Daarnaast stelt Victoria Milan een ‘Blurred Faces’ functie beschikbaar, waarmee gebruikers hun foto’s kunnen vervagen of maskers over hun gezicht kunnen plaatsen om herkenning te voorkomen. Deze voorzorgsmaatregelen, samen met strenge dataencryptie, zorgen ervoor dat avonturen op Victoria Milan discreet blijven en onder de radar van het dagelijks leven.

Mobiele app

Victoria Milan biedt niet alleen een uitgebreide website, maar heeft ook een gebruiksvriendelijke mobiele app gelanceerd. Deze app is beschikbaar voor zowel Apple (iOS) als Android-gebruikers en kan worden gedownload uit de App Store of Google Play Store. Met de mobiele app hebben gebruikers toegang tot dezelfde functionaliteiten als op de website, waaronder het aanmaken van een profiel, het zoeken naar andere gebruikers met geavanceerde filters, het communiceren met matches en het gebruiken van de unieke privacyfuncties zoals de ‘Paniekknop’ en ‘Blurred Faces’.

De app is ontworpen om de ervaring van het online daten te optimaliseren voor degenen die vaak onderweg zijn. Gebruikers kunnen moeiteloos schakelen tussen de app en de website, aangezien beide platformen naadloos met elkaar zijn geïntegreerd. Dit betekent dat je met enkel de app net zo effectief kunt daten als via de website. De app vervangt de website dus niet, maar biedt een aanvullende manier om toegang te krijgen tot het platform, wat de flexibiliteit en het gebruiksgemak voor de gebruikers aanzienlijk verhoogt.

Een profiel aanmaken bij Victoria Milan

Een profiel aanmaken bij Victoria Milan Dating verloopt snel en makkelijk. Binnen enkele minuten heb je al toegang tot je gratis profiel. Van daaruit kun je dan ook erg makkelijk upgraden naar een premium profiel. Want je hebt een premium profiel nodig om anoniem te kunnen chatten en berichten te verzenden.

In deze Victoria Milan review leggen we je uit hoe je een profiel kan aanmaken bij deze populaire datingsite!

Vereisten om een profiel aan te maken bij Victoria Milan

 • Je moet je profiel verifiëren met je email, Facebook account of mobiel telefoonnummer
 • Verder geen specifieke vereisten!

Stap 1 - Gratis Victoria Milan profiel aanmaken

Kies een gebruikersnaam die niet gelinkt kan worden aan je eigen naam of persoon.

Je profiel wordt geverifiëerd. Dat kan via een email adres, je Facebook profiel, je mobiel telefoonnummer, of Windows Live.

Dit is een broodnodige stap zodat de beheerders van de site kunnen controleren of jij een echt persoon bent.

Deze gegevens worden niet gedeeld met andere leden en jij blijft ten alle tijde helemaal anoniem.

Deze gegevens worden gevraagd tijdens het registratieproces:

 • je geslacht
 • je relatie status
 • naar wie ben je op zoek: mannen – vrouwen – beide
 • je email adres
 • een fictieve gebruikersnaam
 • sterk paswoord om je account te beveiligen
 • je verjaardag
 • het land waar je woont
 • persoonlijke gegevens
 • een profielfoto

Je moet ook akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

Stap 2 - Profielfoto uploaden

Je hebt de mogelijkheid om een profielfoto up te loaden. Victoria Milan werkt met een systeem waarbij je jouw profielfoto kunt blurren. Zo kunnen andere gebruikers je toch nog steeds niet herkennen.

Er wordt aangeraden om toch een profielfoto te uploaden omdat je zo meer kans hebt om een match te vinden.

Stap 3 - Je gratis account verkennen

Met je gratis Victoria Milan account kun je rustig het platform verkennen. Je kunt naar de profielen van andere gebruikers kijken en hun omschrijving lezen.

Anderen kunnen eventueel ook een bericht naar jou sturen.

Om zelf berichten te sturen of te chatten, moet je wel upgraden naar een premium account.

Victoria Milan

Discreet vreemdgaan

Voordelen van Victoria Milan dating

De vijf belangrijkste voordelen van het gebruik van de datingwebsite Victoria Milan omvatten:

 • Discretie en Privacy: Hoogwaardige privacyfuncties zoals de ‘Paniekknop’ en ‘Blurred Faces’ zorgen voor een veilige en discrete online datingervaring.
 • Gebruiksvriendelijke Mobiele App: Beschikbaar voor zowel iOS als Android, waardoor gebruikers ook onderweg makkelijk kunnen daten.
 • Internationaal Platform: Toegang tot een wereldwijde gemeenschap van gebruikers, wat de kansen op het vinden van een match vergroot.
 • Geavanceerde Zoekfilters: Het is mogelijk om nauwkeurig te filteren op basis van persoonlijke voorkeuren en interesses, waardoor de kans op een passende match toeneemt.
 • Anoniem Profiel: Gebruikers kunnen hun identiteit beschermen en anoniem blijven tot ze besluiten hun informatie te onthullen.

Nadelen van Victoria Milan

Hoewel Victoria Milan veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen die potentiele gebruikers in overweging zouden moeten nemen:

 • Kosten: Het lidmaatschap van Victoria Milan kan duur zijn in vergelijking met andere datingwebsites.
 • Beperkte Gratis Functionaliteit: De gratis versie van Victoria Milan biedt beperkte toegang tot functies, waardoor gebruikers bijna verplicht worden om voor een betaald lidmaatschap te kiezen voor een volledige ervaring.
 • Privacyzorgen: Ondanks de geavanceerde privacyfuncties, kunnen sommige gebruikers zich nog steeds zorgen maken over de veiligheid van hun persoonlijke informatie.
 • Gericht op Getrouwde of Gebonden Personen: De site richt zich specifiek op mensen die op zoek zijn naar affaires, wat ethische en morele bedenkingen kan oproepen bij sommige potentiële gebruikers.
Victoria Milan

Discreet een avontuurtje beleven?

Conclusie - Victoria Milan review

In deze blogpost hebben we Victoria Milan onder de loep genomen, een datingwebsite die zich onderscheidt door zijn focus op privacy, internationaal bereik en geavanceerde zoekfilters. We hebben zowel de voordelen als de nadelen van het platform besproken, waaronder de kosten, beperkte gratis functionaliteit en de zorgen omtrent privacy en neppe profielen. Ondanks deze nadelen, blijft Victoria Milan een populaire keuze onder mensen die een affaire zoeken, mede dankzij haar sterke focus op anonimiteit en haar wereldwijde gemeenschap.

Voor personen die op zoek zijn naar discrete avonturen of affaires, biedt Victoria Milan een aantrekkelijke optie dankzij haar uitgebreide privacyfuncties en specifieke doelgroep. Echter, voor diegenen die op zoek zijn naar een meer traditionele datingervaring of wie de kosten een bezwaar vindt, zijn er mogelijk betere alternatieven beschikbaar. 

Hier kan je de datingsite vinden die het best bij jou past!

Over het algemeen is Victoria Milan zeker de moeite waard om te overwegen, vooral voor diegenen die de nadruk leggen op privacy en een internationaal netwerk van potentiele partners belangrijk vinden. Haar populariteit en de tevredenheid van veel gebruikers spreken in haar voordeel.

Picture of Door de Liever Met Twee Redactie

Door de Liever Met Twee Redactie

De Liever Met Twee Redactie bestaat uit een team van levensgenieters met heel wat ervaring in dating. Onze schrijvers hebben ervaring met de leukste uitstapjes en romantische plekjes in België en ver daarbuiten!