Novamora Review – Wat moet je weten over deze datingsite

In deze Novamora review duiken we diep in wat Novamora te bieden heeft voor singles en avonturiers in de datingwereld. Van een gedetailleerde uitleg over deze unieke datingsite, tot de voordelen en nadelen die je kunt verwachten; we laten niets onbesproken. Daarnaast begeleiden we je door het proces van een gratis profiel aanmaken, verkennen we de gebruiksvriendelijkheid van de mobiele app, en geven we je een stappenplan om succesvol te zijn op Novamora. Of je nu op zoek bent naar iets serieus of iets losser, deze review geeft je alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of Novamora de juiste keuze voor jou is.

Novamora is een prominente datingsite die zich richt op singles die op zoek zijn naar spannende ontmoetingen en avontuurlijke dates. Met zijn zetel in Nederland onderscheidt Novamora zich door een actief gebruikersbestand dat ruimschoots de 100.000 leden overstijgt. 

Deze website bedient een breed spectrum aan singles, variërend van hen die op zoek zijn naar casual dates tot degenen die interesse hebben in langdurigere romantische avonturen. 

Novamora staat bekend om zijn inclusieve benadering, door diensten aan te bieden aan zowel heteroseksuele als LGBTQ+ singles. Het is een dynamisch platform dat constante groei vertoont, waardoor het een populaire keuze is onder singles die een open en experimentele datingervaring waarderen.

Voor wie is Novamora bedoeld?

Novamora is ontworpen om een veelzijdig publiek aan te spreken, uiteenlopend in leeftijd, interesses en seksuele voorkeuren. De site is vooral populair onder mensen die openstaan voor nieuwe ontmoetingen en die waarde hechten aan de rijkdom van diverse ervaringen.

 • Jongvolwassenen (18+): Vooral zij die avontuurlijke sociale interacties en niet-traditionele relaties verkennen.
 • Singles op zoek naar casual dates: Personen die niet direct op zoek zijn naar een langdurige relatie maar willen genieten van het moment.
 • LGBTQ+ gemeenschap: Novamora biedt uitgebreide mogelijkheden voor mensen van alle seksuele oriëntaties en genderidentiteiten.
 • Open-minded koppels: Voor diegenen die experimenteren met hun relatie en openstaan voor nieuwe ervaringen met derden.
 • Avontuurlijke 30-plussers: Zij die na een eerste langdurige relatie of huwelijk het datingleven opnieuw willen ontdekken.
 • Mensen geïnteresseerd in anoniem daten: Novamora waardeert privacy en discretionaire maatregelen, wat aantrekkelijk is voor mensen die hun identiteit beschut willen houden.
Novamora

Avontuurlijke datingsite

Voor wie is Novamora niet geschikt?

Novamora onderscheidt zich van traditionele datingsites door zich specifiek te richten op individuen die op zoek zijn naar casual dates en seksuele avonturen, in plaats van langdurige of levenslange relaties. Het platform biedt een veilige en open omgeving waar volwassenen hun seksualiteit en romantische wensen kunnen verkennen zonder het vooruitzicht van een serieuze verbintenis. Als zodanig, trekt Novamora een meer expliciete doelgroep aan die waarde hecht aan vrijheid en flexibiliteit in hun romantische en seksuele interacties.

 • Mensen die een serieuze, langdurige relatie zoeken: Personen met het doel om een levenspartner te vinden, zouden Novamora misschien niet het juiste platform vinden voor hun behoeften
 • Individuen niet comfortabel met casual daten: Wie niet openstaat voor losse, niet-exclusieve daten, zou de benadering van Novamora als te vrijblijvend kunnen ervaren
 • Gebruikers op zoek naar diepgaande emotionele connecties: Leden die prioriteit geven aan het opbouwen van een diepe emotionele band, kunnen het concept van Novamora minder aantrekkelijk vinden

Novamora prijzen en lidmaatschappen

Novamora biedt de mogelijkheid om gratis te beginnen met daten, wat een goede manier is om het platform te verkennen. Voor een nog leukere en uitgebreidere ervaring is het upgraden naar een VIP-lidmaatschap echter de moeite waard.

Gratis Account

Het gratis lidmaatschap van Novamora stelt gebruikers in staat om het platform te verkennen zonder directe kosten, wat ideaal is voor degenen die nog niet klaar zijn om zich financieel te verbinden. Met dit lidmaatschap kunnen leden een profiel aanmaken, door profielen bladeren en beperkte interacties aangaan.

 • Maak een gratis profiel aan
 • Bekijk gebruikersprofielen
 • Zie matches via FotoZapper
 • Verstuur knipoogjes
 • Upload foto’s
 • Bekijk profielfoto’s

VIP Lidmaatschap - €29,99 per maand

Ondanks de voordelen van een gratis lidmaatschap, biedt het VIP lidmaatschap van Novamora een veel rijker en bevredigender ervaring voor slechts €29,99 per maand. Als VIP krijg je toegang tot exclusieve functies zoals onbeperkt berichten versturen, zien wie jouw profiel heeft bezocht, en een prominente plek in zoekresultaten. Deze voordelen vergroten je zichtbaarheid en interactiemogelijkheden op het platform, waardoor je sneller een compatibele partner of interessante ontmoetingen kunt vinden.Dezelfde functies als het gratis lidmaatschap

 • Bekijk matches van FotoZapper en gebruik de tool zelf!
 • Verstuurde berichten blijven altijd zichtbaar
 • Stuur knipoogjes
 • Verstuur privéberichten
 • Bekijk meer foto’s dan enkel de hoofdfoto op het profiel van de andere singles
 • Zie wie jouw profiel als laatste bezocht heeft
 • Lees ontvangen berichten
Novamora

Avontuurlijke datingsite

Novamora mobiele app

Novamora heeft een gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld, beschikbaar voor zowel Apple- als Android-gebruikers. Deze app biedt de perfecte oplossing voor gebruikers die graag onderweg blijven terwijl ze hun datingavonturen voortzetten. Met de app heb je toegang tot alle functies van het platform, net als op de website. Dit omvat het aanmaken van een profiel, het doorzoeken van gebruikersprofielen, FotoZapper matches bekijken, knipoogjes versturen, foto’s uploaden, en privéberichten versturen en ontvangen. 

De app is ontworpen om een aanvulling te zijn op de website, maar kan ook op zichzelf staan als een volledige datingoplossing. Dit betekent dat gebruikers met enkel de app nog steeds een voldoening gevende datingervaring kunnen hebben, zonder ooit de desktopversie te hoeven gebruiken. De naadloze integratie tussen de mobiele app en de website verzekert gebruikers van een flexibele datingervaring, waarbij zij kunnen kiezen welke versie het beste bij hun lifestyle past.

Een profiel aanmaken bij Novamora

Een profiel aanmaken bij Novamora is zowel makkelijk als snel, waardoor je direct aan de slag kunt met een gratis profiel. Dit geeft je de unieke kans om de wereld van online dating te verkennen zonder enige verplichting.

Vereisten om een profiel aan te maken bij Novamora

 • Minimale Leeftijd: Je moet minstens 18 jaar oud zijn om een account te mogen registreren.
 • E-mailadres: Een geldig e-mailadres is vereist voor de verificatie van je account en verdere communicatie.
 • Profielfoto: Hoewel het uploaden van een profielfoto niet verplicht is, wordt het sterk aangemoedigd om je kansen op matches te verhogen.
 • Persoonlijke Informatie: Basis persoonlijke informatie zoals je geslacht, seksuele voorkeur, en locatie is nodig om het aanmaken van je profiel te voltooien.
 • Akkoord met de Gebruiksvoorwaarden: Het accepteren van de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Novamora is noodzakelijk om de dienst te kunnen gebruiken.

Stappen voor het aanmaken van je persoonlijke dating profiel

 1. Bezoek de website 
 2. Klik op de knop “Inschrijven” op de homepage.
 3. Vul je persoonlijke gegevens in, inclusief je geslacht en voorkeur, leeftijd, en locatie.
 4. Voer een geldig e-mailadres in voor accountverificatie en communicatiedoeleinden.
 5. Creëer een uniek wachtwoord voor je account.
 6. Upload optioneel een profielfoto om je kansen op matches te vergroten.
 7. Lees en accepteer de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van Novamora.
 8. Klik op de knop “Profiel Aanmaken” om je registratie te voltooien.
 9. Voltooi eventueel de aanvullende profiel instellingen en voorkeuren.
 10. Begin met het ontdekken van matches en geniet van de datingervaring op Novamora.

 

Lees onze tips over hoe je jouw online datingprofiel best invult en over hoe je best je profielfoto selecteert.

Novamora

Avontuurlijke datingsite

Voordelen van Novamora

Novamora onderscheidt zich door een aantal unieke voordelen die bijdragen aan een positieve datingervaring. Hier zijn de vijf belangrijkste voordelen:

 • Privacybescherming: Geavanceerde privacy-instellingen zorgen ervoor dat jouw persoonlijke informatie veilig en beschermd blijft
 • Uitgebreide Matchmaking: Een geavanceerd algoritme helpt bij het vinden van matches op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en interesses
 • Diverse Gebruikersbasis: Een breed en gevarieerd ledenbestand vergroot je kansen om iemand te vinden die echt bij je past
 • Eenvoudige Gebruikersinterface: De website is gebruiksvriendelijk ontworpen, waardoor navigeren en communiceren met andere gebruikers moeiteloos verloopt
 • Actieve Gemeenschap: Dagelijks actieve leden en responsieve gebruikers vergroten je kansen op succesvolle interacties
 • Immens Populair: De enorme populariteit van Novamora maakt het tot een van de meest favoriete datingplatforms, met duizenden nieuwe leden die zich elke maand aanmelden

Nadelen van Novamora

Hoewel Novamora vele voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen die gebruikers kunnen ervaren tijdens het gebruik van de website. Hier zijn de vijf belangrijkste nadelen:

 • Beperkt aantal gratis functies: Veel van de handige functies vereisen een betaald lidmaatschap, wat beperkingen oplegt aan gratis gebruikers
 • Automatisch verlengende abonnementen: Als niet tijdig opgezegd, worden abonnementen automatisch verlengd, wat tot onverwachte kosten kan leiden
 • Gebruikerservaring kan variëren: De tevredenheid over matchingsuccessen is niet uniform; sommige gebruikers rapporteren een gebrek aan zinvolle matches

Conclusie - Novamora Review

In deze blogpost hebben we de voor- en nadelen van Novamora besproken, een populaire dating website die duizenden mensen helpt bij het vinden van een partner. De voordelen omvatten een gebruiksvriendelijke interface, een actieve gemeenschap, en de enorme populariteit van het platform. Echter, beperkingen voor gratis gebruikers, automatisch verlengende abonnementen, privacyzorgen, de aanwezigheid van nepaccounts, en wisselvallige gebruikerservaringen vormen de nadelen. Novamora is een uitstekende keuze voor diegenen die bereid zijn te investeren in een premium lidmaatschap voor een betere ervaring, maar het kan minder geschikt zijn voor mensen die bezorgd zijn over hun privacy of de kosten. Desondanks blijft Novamora een geliefde keuze onder velen, gezien de waarde die het biedt in de online dating wereld.

Novamora

Avontuurlijke datingsite

Picture of Door de Liever Met Twee Redactie

Door de Liever Met Twee Redactie

De Liever Met Twee Redactie bestaat uit een team van levensgenieters met heel wat ervaring in dating. Onze schrijvers hebben ervaring met de leukste uitstapjes en romantische plekjes in België en ver daarbuiten!