De beste lesbische datingsites

Als lesbische vrouw is het niet evident om een leuke partner te vinden. De meeste dating apps zijn voornamelijk gericht op hetero daters. Ook al is er vaak wel een mogelijkheid om vrouw-zoekt-vrouw aan te klikken, het aantal beschikbare vrouwen blijkt meestal toch vrij laag te zijn. Gelukkig bestaan er toch enkele lesbische datingsites waar jij jouw droompartner kan vinden!

Sommige van de lesbische datingsites in ons overzicht zijn specifieke lesbische datingsites, terwijl andere sites dan weer gewone dating websites zijn met de mogelijkheid om als vrouw een andere vrouw te zoeken. 

Laten we beginnen met de gespecialiseerde holebi websites.

Specifiek lesbische dating sites

Gay Parship

Gay Parship is dé beste holebi dating site bij uitstek. Het is niet enkel een lesbische datingsite. Deze website is beschikbaar voor iedereen die onder de LGBTQ paraplu valt.

Gay Parship is een bijzonder interessante dating site om te proberen. Je kunt eerst starten met een gratis profiel om de site eens uit te testen. Je hoeft dus zeker niet meteen een betalend profiel aan te maken.

Het grote voordeel aan deze dating site voor holebi’s is, dat ze erg doorzichtig is. Je vindt op deze website alle informatie die je nodig hebt, voordat je overgaat tot het aanmaken van een profiel. De gemiddelde datingsite is een stuk minder doorzichtig.

Zo kan je prijzen voor lidmaatschappen bekijken, maar je kunt ook andere informatie over de datingsite vinden. 

Je kunt Gay Parship gratis uitproberen. Wil je een premium lidmaatschap waarmee je toegang krijgt tot meer functies? Dan kost het je 44,9€ per maand. Het lidmaatschap wordt goedkoper wanneer je meteen voor 1 of 2 jaar lid wordt.

Lees zeker onze Gay Parship review of probeer deze dating site gratis uit.

Pay Parship staat met voorsprong op de eerste plaats. Ben jij op zoek naar een lesbische dating site? Dan moet je deze zeker eerst uitproberen!

G Girls Dating

G Girls Dating staat op nummer 2 in onze lijst. In tegenstelling tot Gay Parship is deze site wel specifiek voor vrouwen die van vrouwen houden. G Girls Dating is, naar eigen zeggen, de grootste dating community voor lesbische en biseksuele vrouwen. 

De voordelen van deze datingsite:

  • Goedkoper dan Gay Parship
  • Specifiek voor lesbische en biseksuele vrouwen

Prijs per maand voor een premium lidmaatschap bij G Girls Dating: 24,99€. Het lidmaatschap wordt snel goedkoper wanneer je jezelf meteen voor meerdere maanden inschrijft.

Je kunt de datingsite bovendien eerst gratis uitproberen!

G Girls Dating gaat prat op een heleboel succesverhalen. Je kunt er dus van uit gaan dat ook jouw dating traject op G Girls Dating een succesverhaal kan worden. Deze lesbische dating site vergroot de kans dat je de liefde van je leven sneller dan verwacht vindt!

Bi Love

Bi Love staat op nummer 3 in onze lijst. Deze dating site is eerder gericht op vrouwen die eens een keertje met een andere vrouw willen afspreken. De doelgroep kan dus lichtjes afwijken van hetgeen waarnaar jij misschien op zoek bent. Alles hangt af van je point of view!

Het grote voordeel van Bi Love is dat deze site enkel voor vrouwen is. De andere specificatie is voor sommigen een voordeel, voor anderen een nadeel. Op deze dating site vind je dames die misschien helemaal niet lesbisch zijn, maar wel een keertje met je tussen de lakens willen duiken. Alles kan!

Bi Love is zeker de moeite waard om een keertje uit te proberen, want de kans is erg groot dat je er een nieuwe liefde vindt. 

Je kan jezelf gratis aanmelden op deze lesbische datingsite. De functionaliteiten van het gratis profiel zijn enigszins beperkt (zoals dat bij alle datingsites het geval is). Je kunt ook een betalend lidmaatschap nemen. 

Bi Love is een bijzonder voordelige lesbische datingsite. Zo kost een premium lidmaatschap slechts 16,65€ wanneer je voor 3 maanden lid wordt. Kies je meteen voor een lidmaatschap van 6 maanden of een jaar? Dan wordt het zo mogelijk nog goedkoper en betaal je uiteindelijk slechts 5,83€ per maand.

Bi Love is dus ongetwijfeld de goedkoopste datingsite voor lesbiennes en biseksuele vrouwen.

Datings sites met ‘vrouw zoekt vrouw’ optie

De meest populaire, gewone datingsites bieden ook een optie om op zoek te gaan naar een partner van hetzelfde geslacht. Gezien er eigenlijk een mooi aanbod aan specifieke lesbische datingsites bestaan, raden we niet aan op om conventionele datingsites op zoek te gaan naar een lesbische of biseksuele partner. 

We raden dus zeker de bovenstaande websites aan voor onze lesbische lezers. Wil je toch een profiel aanmaken op een conventionele datingsite, dan kun je gebruik maken van de meest gangbare sites zoals:

Lesbische datingsites voor vrouwen ouder dan 50

De dating sites die we hierboven vermeldt hebben, zijn uiteraard ook toegankelijk voor vrouwen die 50 jaar of ouder zijn. Aarzel dus niet om te starten met een gratis profiel op één van de specifieke lesbische datingsites: 

Voor vrouwen die ouder zijn dan 50, bestaan er een heleboel extra opties waar je ook makkelijk een profiel kan aanmaken. Deze dating sites zijn voorzien voor hetero daters, maar je kan er ook op zoek gaan naar lesbische vrouwen of biseksuele vrouwen.

Niche dating sites voor lesbische vrouwen

Alle lesbische datingsites die we hierboven vermelden, zijn gericht op gewone lesbische relaties. Uiteraard bestaan er ook een heleboel bijzondere datingsites voor een specifiek publiek.

Dating site voor lesbische avontuurtjes

Ben je op zoek naar een andere vrouw terwijl je eigenlijk al een partner hebt? Bij Ashley Madison en Victoria Milan hoef je je niet in te houden. Deze dating site is ontworpen zodat jij discreet een avontuurtje kan beleven met een andere vrouw, zonder dat je partner er ooit achter komt.

Je kan zowel de Ashley Madison dating site, als de Victoria Milan dating site gratis uitproberen.

Dating site voor sugar mommy’s en sugar baby’s

Ben jij een invloedrijke lesbienne, op zoek naar een knappe, jonge vrouw? Of ben jij eerder een ambitieuze jonge vrouw, op zoek naar een iets oudere vrouw met ervaring? Rich Meet Beautiful is in eerste instantie gericht op hetero daters, maar je kunt er net zo goed een profiel aanmaken waarbij je op zoek gaat naar andere dames. Hou er rekening mee dat je misschien niet meteen jouw perfecte sugar mommy vindt in je eigen dorp! Het kan zijn dat je je zoekregio een beetje moet uitbreiden.

Zo zie je maar: aan lesbische datingsites geen gebrek!

Op het internet kan iedereen de perfecte partner vinden… als je maar zoekt. Ben jij op zoek naar een lesbische of biseksuele vrouw voor een kortstondig avontuur of om je verdere leven mee te spenderen? Je vindt ongetwijfeld de liefde van je leven via één van deze leuke lesbische datingsites!