Op zoek naar de beste dating app? Onze gratis top 10!

Online daten via je computer of laptop? Daar doen we liever niet meer aan mee! Met je smartphone altijd bij de hand zou je wel gek zijn als je niet op zoek ging naar een online dating platform met een moderne en handige app. Ben jij op zoek naar de beste dating app waarmee je altijd en overal bereikbaar bent? Deze top 10 apps zijn gratis!

Parship, nog steeds de gouden standaard in dating. Deze datingsite heeft een leuke app waar je je gratis kunt aanmelden. 

Je kunt bij Parship een gratis account aanmaken waar je alvast andere singles via je smartphone kunt ontmoeten. Maar je kunt natuurlijk ook altijd upgraden naar een betalend account waarmee je heel wat meer opties en mogelijkheden krijgt.

Holebi’s kunnen ook terecht op de Parship app, maar je kunt als holebi ook gebruik maken van de gratis GayParship app!

2. Elite Dating

Elite Dating is een old school dating app voor singles die op zoek zijn naar een langdurige en serieuze relatie. De app richt zich vooral op 30 plussers die op zoek zijn naar de liefde.

Je kunt Elite Dating gratis gebruiken om de liefde van je leven te vinden, maar je kunt ook upgraden om meer toegang tot functionaliteiten te krijgen.

3. Happn

Happn is een jonge en innovatieve mobiele dating app. Je vindt er namelijk de mensen mee die je tegen bent gekomen. Want wie kwam er niet al eens oog in oog met die perfecte match, maakte oogcontact, maar durfde niet de eerste move maken?

Check Happn. Misschien staat die perfecte match tussen de singles die je vandaag ontmoet hebt! Je kunt Happn gratis gebruiken. Af en toe wordt er een advertentie getoond om de app gratis te houden. Maar, eerlijk gezegd, die advertenties zijn vaak nog best leuk!

Happn dating app

4. Bumble

Bumble is niet zomaar een dating app. Het is een ontmoetingsplaats. Je kunt de app dus niet alleen gebruiken om een nieuw lief te vinden, maar ook om er je nieuwe beste vriend te vinden of een partner om te gaan biljarten. 

Bumble helpt je om mensen in jouw buurt te vinden en om kennis met hen te maken. Open een nieuw netwerk aan bekenden en onbekende in je eigen regio of net ver van jouw woonplaats!

Bumble heeft een date app, een bff app en een biz app. Afhankelijk van wie jij juist zoekt, kan je dus verschillende apps downloaden.

5. Meetic

Meetic heeft alvast naam gemaakt in de online dating wereld. Het date platform beschikt ook over een mobiele app. Zo neem je al jouw matches, gesprekken en date informatie mee, waar je ook naartoe gaat!

Je kunt Meetic gratis gebruiken om er een nieuw lief te vinden. 

6. Tinder

Tinder is de dating app onder de dating apps. We voegen de app toe aan dit lijstje, maar we gaan ervan uit dat je deze zeker al een keer getest hebt.

De app bestaat nog niet geweldig lang, maar toch kent iedereen het concept. Je krijgt voorstellen voor eventuele matches. Jij mag dan swipen op basis van de foto. Swipen jullie allebei dezelfde kant op om aan te geven dat je elkaar leuk vindt? Dan kan je meeten!

Tinder is niet alleen een app voor serieuze daters. Er zitten ook een heleboel mensen op het platform die gewoon op zoek zijn naar vertier of een one night stand. Wees dus voorbereid!

7. Once

Once is een gratis dating app met een leuk concept. Het gaat hier vooral over het idee ‘slow dating’. Je krijgt één match per dag. Die match wordt gemaakt op basis van jouw informatie en profiel. Je krijgt dan een dag de tijd om eventueel contact te zoeken met jouw match.

Zo lang je de app op deze manier gebruikt, is het gratis!

Op die manier vermijd je met deze app een overdaad aan foto’s en singles. Bekijk gewoon iedere dag rustig de match die voor je geselecteerd werd. 

Once is zowat het tegenovergestelde van Tinder en veel van de andere apps, aar je op een kwartier tijd 200 singles bekeken en afgekeurd hebt!

8. Match4Me

De Match4Me dating app helpt je met je zoektocht naar leuke singles in eigen regio. Via deze app kan je ook meteen zien of de single van jouw dromen een hogere opleiding heeft genoten of niet. Want de app heeft als slogan: ‘Dating voor hoger opgeleide singles’.

Waar men net de grens voor ‘hoog opgeleid’ legt, is onduidelijk!

Je kunt de app in ieder geval gratis uitproberen. Wie weet vindt je er de liefde van je leven!

Gratis dating app

9. Be2

Be2 is een bekende dating website in België en Nederland. Het platform heeft ook een goed uitgeruste app waarmee je andere singles kan ontmoeten on-the-go. 

Het Be2 platform is zeer groot. Je hebt dus veel kans om er een perfecte date of partner te vinden. Met meer dan 21 miljoen singles en zo’n 20.000 nieuwe gebruikers per dag kan het bijna niet anders dan dat je er de perfecte partner tegen het lijf loopt.

Je kunt de Be2 app gratis gebruiken.

10. Ashley Madison

Ashley Madison is een bekende dating site en dating app voor niet-singles. Heb jij al een relatie en wil je discreet een slippertje maken? Dan is de Ashley Madison dating app helemaal voor jou bedoeld. 

Ga op zoek naar andere non-singles in je buurt of ga op zoek naar partners op een locatie waar jij naartoe reist. Op zakenreis zonder je vrouw of lief? Ashley Madison gaat graag met je mee.

Dit is de cheating app bij uitstek.

De beste dating app gevonden?

Hopelijk vind je in deze lijst een gratis dating app waar je jezelf kan uitleven en waar je de ideale match ontdekt. Of het nu iemand is die je in de loop van de dag al tegen het lijf liep of het is iemand die helemaal past bij jouw dating profiel, je vindt vast en zeker de ideale partner of date via één van deze apps.

Picture of Door de Liever Met Twee Redactie

Door de Liever Met Twee Redactie

De Liever Met Twee Redactie bestaat uit een team van levensgenieters met heel wat ervaring in dating. Onze schrijvers hebben ervaring met de leukste uitstapjes en romantische plekjes in België en ver daarbuiten!