BE2 Review – Wat moet je weten over deze populaire datingsite

In een wereld waar online daten steeds populairder wordt, zoekt menig single naar een betrouwbare en efficiënte datingsite die voldoet aan hun wensen. BE2, een van de bekendste datingplatformen in België, heeft zich gepositioneerd als een serieuze speler in het matchen van compatibele partners voor langdurige relaties. In deze uitgebreide review duiken we diep in wat BE2 te bieden heeft. We bespreken verschillende aspecten van de site, waaronder de prijs en lidmaatschapsopties, de gratis versus betalende mogelijkheden, de mobiele app, en we leggen een bijzondere nadruk op de veiligheid en screening van singles. Deze Be2 review is bedoeld om je een helder inzicht te geven in BE2, zodat je kunt beslissen of dit het juiste platform is voor jouw zoektocht naar liefde.

BE2 is een van de leidende datingsites op de internationale markt, met zijn hoofdzetel gevestigd in Luxemburg. De website telt miljoenen gebruikers wereldwijd, hoewel exacte cijfers vaak fluctueren door nieuwe aanmeldingen en inactiviteit van bestaande accounts. BE2 richt zich voornamelijk op singles die op zoek zijn naar serieuze relaties en langdurige partnerschappen, in plaats van kortstondige of casual dates. Het platform gebruikt een wetenschappelijke persoonlijkheidstest om gebruikers te matchen op basis van compatibiliteit, wat het bijzonder geschikt maakt voor diegenen die een significante connectie en gemeenschappelijke levensdoelen prioriteren in hun zoektocht naar liefde.

Be2

Voor een serieuze relatie

Voor wie is BE2?

BE2 richt zich niet zomaar op elke single. Het platform is specifiek bedoeld voor individuen die serieuze relaties nastreven. 

 • Singles op zoek naar langdurige relaties: Mensen die klaar zijn voor een serieuze verbintenis en op zoek zijn naar een partner met wie ze hun leven kunnen delen.
 • Drukbezette professionals: Individuen die door hun hectische werkschema weinig tijd hebben om op traditionele wijze mensen te ontmoeten en daarom een efficiënte manier zoeken om compatibele partners te vinden.
 • Oudere singles: Diegenen die later in het leven een significante ander zoeken en de voorkeur geven aan een platform dat gericht is op het vinden van langdurige relaties boven casual of kortstondige afspraakjes.
 • Scheidings- en weduwnaars: Mensen die na een verlies of scheiding weer klaar zijn om liefde te vinden en waarde hechten aan diepte en betekenisvolle connecties.
 • Wereldburgers: Singles die openstaan voor relaties met mensen uit verschillende culturen en die het waarderen om via een internationaal platform met anderen in contact te komen.

BE2 Prijzen en lidmaatschappen

Hoewel BE2 veel voordelen biedt voor singles die serieuze relaties zoeken, is er één aspect dat potentiële gebruikers mogelijk frustreert: het gebrek aan transparantie in de prijsstelling. 

De prijzen van BE2-lidmaatschappen worden niet direct op hun website vermeld, wat het moeilijk maakt voor geïnteresseerden om vooraf de kosten van het gebruik van dit platform in te schatten. De onderstaande prijsinformatie is gebaseerd op beschikbare gegevens en feedback van gebruikers, maar het is belangrijk op te merken dat deze niet 100% nauwkeurig kan zijn. Dit gebrek aan duidelijkheid in de prijsstelling kan voor sommige gebruikers een obstakel vormen, vooral omdat BE2 bekend staat als één van de meer prijzige opties in de markt van online dating.

Gratis Lidmaatschap

 • Basisprofiel aanmaken
 • Persoonlijkheidstest doen
 • Profielen bekijken

Premium 3 Mnd: 49,9€/maand

 • Onbeperkt communiceren
 • Foto’s bekijken
 • Profielbezoekers zien
 • Leesbevestigingen van berichten
 • Meer gedetailleerde persoonlijkheidsanalyse

Premium 6 Mnd: 29,9€/maand

 • Dezelfde voordelen 
 • Hetzelfde lidmaatschap 
 • Besparing wegens lange termijn lidmaatschap

Premium 12 Mnd: 19,9€/maand

 • Dezelfde voordelen 
 • Hetzelfde lidmaatschap 
 • Besparing wegens lange termijn lidmaatschap
Be2

Voor een serieuze relatie

Be2 mobiele app

De BE2-website heeft een mobiele app, die het platform toegankelijker maakt. Deze app is er voor Apple (iOS) en Android, waardoor veel gebruikers de service op hun mobiele apparaten kunnen gebruiken. Met de BE2-app kun je een account aanmaken of inloggen, de persoonlijkheidstest doen, matches krijgen, profielen bekijken en chatten met singles. Een groot voordeel is dat je onderweg notificaties kunt ontvangen voor snellere communicatie.

Hoewel de app de belangrijkste functies van de website heeft, vervangt het deze niet helemaal. Sommige gebruikers prefereren de uitgebreidere website voor diepere verkenning van profielen. Maar voor wie flexibiliteit en mobiliteit belangrijk vindt, biedt de app een complete datingervaring. Met de app alleen kun je prima daten, ideaal voor singles die veel onderweg zijn.

Een profiel aanmaken bij Be2

Het aanmaken van een profiel op Be2 is een eenvoudige en intuïtieve procedure, ontworpen om jou te helpen de best mogelijke match te vinden. Om deze reden hebben we een helder stappenplan opgesteld. Dit stappenplan leidt je door het hele proces van registratie tot aan het actief worden op het platform. Van het invullen van de persoonlijkheidstest tot het zorgvuldig selecteren van foto’s die jou van je beste kant laten zien, we begeleiden je bij elke stap. Het volgen van dit stappenplan zorgt ervoor dat je profiel opvalt en verhoogt je kansen op het vinden van een compatibele partner.

Vereisten om een profiel aan te maken bij Be2

 • Je moet minimaal 18 jaar oud zijn
 • Een geldig e-mailadres voor verificatie en communicatiedoeleinden
 • Het invullen van de persoonlijkheidstest bij de registratie
 • Een profielfoto die duidelijk je gezicht toont; dit verbetert de respons op je profiel
 • De bereidheid om eerlijke en oprechte antwoorden te geven tijdens de aanmeldingsprocedure
 • Acceptatie van de gebruiksvoorwaarden en privacybeleid van de website

Stappen voor het aanmaken van je persoonlijke dating profiel

 1. Bezoek de website
 2. Vul je geslacht in en het geslacht van de partner waar je naar op zoek bent
 3. Klik op de knop ‘Gratis registreren’
 4. Beantwoord de vragen die Bo, de virtuele assistent’ je stelt
 5. Ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid door het desbetreffende vakje aan te vinken
 6. Voltooi de persoonlijkheidstest die je helpt bij het vinden van matches die goed bij jou passen
 7. Upload een recente profielfoto waarop je gezicht duidelijk zichtbaar is. Dit vergroot de kans op reacties
 8. Schrijf een korte biografie of profieltekst waarin je iets over jezelf vertelt, wat je uniek maakt en wat je zoekt in een partner
 9. Bevestig je e-mailadres door op de link te klikken die je per e-mail hebt ontvangen
 10. Begin met het verkennen van je matches en verstuur berichten om het gesprek te starten
Be2

Voor een serieuze relatie

Voordelen van Be2

Be2 staat bekend om zijn unieke benadering van online dating, waardoor leden veel voordelen ervaren. Hier zijn de vijf belangrijkste voordelen van deze datingwebsite:

 • Een wetenschappelijk ontwikkelde persoonlijkheidstest die zorgt voor compatibele matches.
 • Privacy en veiligheid van persoonlijke gegevens staan hoog in het vaandel.
 • Een gebruiksvriendelijke interface die navigatie eenvoudig maakt voor alle leeftijdsgroepen.
 • Een actieve gemeenschap van leden die serieus op zoek zijn naar langdurige relaties.
 • Persoonlijke klantenservice die beschikbaar is om leden te ondersteunen bij vragen of problemen.

Nadelen van Be2

Hoewel Be2 verschillende voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen die gebruikers kunnen ervaren. Hier zijn de vijf belangrijkste nadelen van deze datingwebsite:

 • Lange en tijdrovende aanmeldprocedure door de uitgebreide persoonlijkheidstest.
 • Kosten voor premium lidmaatschap kunnen relatief hoog zijn in vergelijking met andere datingsites.
 • Moeilijkheid bij het opzeggen van abonnementen, wat kan leiden tot ongewenste verlengingen.
 • Beperkt aantal matches per dag, wat het vinden van de juiste partner kan vertragen.
 • Klachten over de klantenservice, met name over de traagheid in respons en het gebrek aan adequate oplossingen.

Conclusie - Be2 Review

In deze Be2 review hebben we deze populaire datingsite, die opvalt door zijn wetenschappelijke aanpak van online daten, onderzocht. We bekeken de voordelen van Be2, zoals de wetenschappelijk ontwikkelde persoonlijkheidstest die helpt bij het vinden van compatibele partners, de privacy en veiligheid, de gebruiksvriendelijkheid, de serieuze gemeenschap en de goede klantenservice. Echter, we zagen ook nadelen zoals de langdurige aanmeldprocedure, de relatief hoge kosten voor premium lidmaatschap, uitdagingen bij het opzeggen, het beperkte aantal matches per dag en enkele klachten over de klantenservice.

Be2 is vooral geschikt voor mensen die een serieuze relatie zoeken en bereid zijn tijd te investeren in een uitgebreide persoonlijkheidstest voor gerichtere matches. Voor wie snel veel matches zoekt of een beperkt budget heeft, kan Be2 minder passend zijn. Ondanks de nadelen blijft Be2 een populaire keuze voor wie serieus is over het vinden van een partner, dankzij de wetenschappelijke matchmaking, focus op veiligheid en privacy, en gebruiksvriendelijkheid.

Be2

Voor een serieuze relatie

Picture of Door de Liever Met Twee Redactie

Door de Liever Met Twee Redactie

De Liever Met Twee Redactie bestaat uit een team van levensgenieters met heel wat ervaring in dating. Onze schrijvers hebben ervaring met de leukste uitstapjes en romantische plekjes in België en ver daarbuiten!