50 Plus Match review – Wat je moet weten voor je begint!

50 Plus Match is een online datingsite voor mensen die ouder zijn dan 50 jaar. De datingsite is een zustersite van de alom bekende Match4Me website. Voor 50+ singles is deze datingsite de beste plek om opnieuw de liefde te vinden! Lees verder in deze 50 Plus Match review om te ontdekken wat er zo bijzonder is aan deze populaire datingsite!

Lees verder en ontdek alle unieke voordelen van 50+ Match, de beste datingsite voor senioren!

50 Plus Match is een toonaangevende datingsite speciaal ontworpen voor de doelgroep 50 jaar en ouder. Met zijn oorsprong in Nederland heeft deze site zich niet alleen snel uitgebreid in Nederland, maar geniet nu ook van grote populariteit onder Belgische senioren. Tot op heden heeft 50 Plus Match een indrukwekkend ledenaantal van tienduizenden actieve leden in zowel Nederland als België, wat duidt op een levendige gemeenschap van singles die op zoek zijn naar gezelschap, vriendschap, en liefde. Deze website richt zich voornamelijk op serieuze singles die op zoek zijn naar betekenisvolle relaties en biedt een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving voor mensen die in deze fase van hun leven liefde willen herontdekken, zowel in Nederland als in België.

Voor wie is 50+ Match?

50+ Match is dé datingsite voor actieve 50-plussers die op zoek zijn naar serieuze relaties, vriendschappen of levenspartners. Dit platform is ideaal voor:

 • Singles boven de 50 die opnieuw de liefde willen vinden
 • Weduwnaars en weduwen die klaar zijn voor een nieuw hoofdstuk
 • Gescheiden personen die een tweede kans in de liefde zoeken
 • Actieve senioren die gelijkgestemde partners willen ontmoeten voor vriendschap of activiteiten
 • Mensen die na lange tijd single te zijn geweest, weer willen beginnen met daten
50 Plus Match

Datingsite voor 50 Plussers

50 Plus Match Gratis Account

Een Gratis Account bij 50 Plus Match opent de deur naar de eerste stappen in de wereld van online daten voor senioren. Ontdek zonder kosten hoe ons platform u kan verbinden met gelijkgestemden.

 • Aanmelden en je profiel creëren
 • Je unieke matchprofiel opstellen
 • Onbeperkt leden zoeken
 • Date-verzoeken ontdekken
 • Berichten beantwoorden

50 Plus Match Premium Account

Het upgraden naar een Premium Account bij 50 Plus Match verrijkt uw online dating ervaring door het toevoegen van diverse exclusieve functionaliteiten. Met een Premium lidmaatschap hebt u toegang tot alle voordelen van een Gratis Account, plus:

 • Persoonlijke berichten sturen: Communiceer vrijuit en op een persoonlijke manier met andere leden.
 • Zien wie je profiel bezocht heeft: Krijg inzicht in wie interesse in u toont, wat kan helpen bij het vinden van een match.
 • De zoekvoorkeuren van andere leden zien: Begrijp beter waar andere leden naar op zoek zijn, wat uw kansen op het vinden van een compatibele partner kan vergroten.
 • Chat direct met online leden: Leg meteen contact met leden die online zijn, voor snelle en dynamische interacties.
 • Maak vrienden op Things2Share: Deel momenten, verhalen of interesses op dit platform-onderdeel en bouw vriendschappen op met gelijkgestemden.

 

Met deze aanvullende functies biedt het Premium Account een uitgebreidere en meer gepersonaliseerde ervaring op 50 Plus Match, ontworpen om uw kansen op het vinden van liefde of vriendschap te verhogen.

50 Plus Match

Datingsite voor 50 Plussers

50 Plus Match mobiele app

De 50 Plus Match mobiele app maakt het makkelijker om het datingplatform te gebruiken door overal toegang en gemak te bieden. Beschikbaar voor zowel Apple (iOS) als Android apparaten, laat de app je genieten van een net zo rijke ervaring als op de website. 

Met de app kun je:

 • Je profiel beheren en updaten
 • Zoeken en door profielen bladeren
 • Persoonlijke berichten sturen en ontvangen
 • Notificaties ontvangen over nieuwe berichten of interesse
 • Meedoen aan Things2Share

 

Hoewel de mobiele app de website niet vervangt, dient het als een perfecte aanvulling. Dit biedt je de keuze in hoe je het platform wilt gebruiken, afhankelijk van wat op dat moment het beste voor je werkt. Of je nu kiest om exclusief via de mobiele app te daten of te wisselen tussen de app en de website, 50 Plus Match zorgt voor flexibiliteit in jouw zoektocht naar contact, helemaal op jouw voorwaarden.

Dating sites die een gratis mobiele dating app aanbieden hebben altijd een streepje voor op sites die dat nog niet doen. In de meeste gevallen reflecteert de mobiele app de functies die je ook op je computer kan uitvoeren.

Een profiel aanmaken bij 50 Plus Match

Het aanmaken van een profiel bij 50 Plus Match is de eerste stap om nieuwe mensen te ontmoeten en mogelijke partners of vrienden te vinden die jouw interesses en levensvisie delen. Om dit proces zo soepel en succesvol mogelijk te laten verlopen, hebben we een duidelijk stappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan leidt je door alle fases van het registratieproces, van het invoeren van je basisinformatie tot het optimaliseren van je profiel om de beste eerste indruk te maken. Volg deze richtlijnen om te beginnen met het ontdekken van de mogelijkheden en het actief participeren in de 50 Plus Match gemeenschap.

Vereisten om een profiel aan te kunnen maken

 • Minimaal 50 jaar oud zijn
 • Een geldig e-mailadres hebben voor verificatie en communicatie
 • Akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden en privacybeleid van 50 Plus Match
 • Een recente, duidelijke profielfoto uploaden
 • Basis persoonlijke informatie verstrekken, zoals leeftijd, geslacht, en locatie
 • Een korte persoonlijkheidsbeschrijving invullen om je interesses en voorkeuren weer te geven

Stap 1: Begin met een gratis inschrijving

Meld je gratis aan bij 50 Plus Match om de site te testen. Niet wat je zoekt? Zeg eenvoudig op. Bevalt het? Blijf gratis lid of upgrade naar een betaald abonnement.

Stap 2: Creëer je profiel

Na je inschrijving bij 50 Plus Match, kleed je profiel aan met recente informatie en foto’s. Deel je passies en beschrijf waarnaar je op zoek bent – wees openhartig, eerlijk en helder. Jouw profiel is het visitekaartje dat jouw warmte en persoonlijkheid weerspiegelt.

Stap 3: Vind potentiële matches

Met je profiel actief, is de volgende stap het vinden van potentiële matches. Dit doe je door een zoekprofiel op te stellen, waardoor je gemakkelijker leden vindt die bij je passen op basis van je opgegeven voorkeuren.

Stap 4: Leg contact

Het is nu het perfecte moment om contact te leggen met andere leden. Denk aan je veiligheid en houd je persoonlijke informatie privé. Gebruik ons anonieme berichtensysteem voor veilige gesprekken. Waarom probeer je niet een videochat om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of er een vonk overslaat?

Stap 5: Spreek af met andere singles

Ontmoet iemand die je aanspreekt en organiseer een gezellige date met activiteiten die jullie beiden leuk vinden, zoals theater, café, film of iets buiten. Als er een klik is, volgen er meer dates. Veel 50-plussers hebben via 50 Plus Match al een partner gevonden. Grijp je kans en maak je gratis account aan!

50 Plus Match

Datingsite voor 50 Plussers 

Voordelen van 50 Plus Match

Een 50 Plus Match review kan natuurlijk niet zonder een oplijsting van de voor- en nadelen van het platform!

Om inzicht te geven in waarom zoveel 50-plussers kiezen voor 50 Plus Match, hebben we de belangrijkste voordelen hieronder op een rijtje gezet:

 • Specifiek gericht op 50-plussers: De website is exclusief ontworpen voor de doelgroep van 50 jaar en ouder, waardoor gebruikers makkelijker gelijkgestemden kunnen vinden.
 • Prijsaspect: Met een starttarief van 14,95€, is Match een van de meest voordelige datingsites.
 • Veiligheid en privacy staan voorop: 50 Plus Match waardeert de veiligheid en privacy van zijn leden enorm, met strikte richtlijnen en een anoniem berichtensysteem om de veiligheid te waarborgen.
 • Gemakkelijke navigatie en gebruiksvriendelijke interface: De site heeft een duidelijke, gebruiksvriendelijke interface en navigatie, wat het voor 50-plussers eenvoudig maakt om de site te gebruiken.
 • Actieve en betrokken gemeenschap: De gemeenschap op 50 Plus Match is actief en betrokken, met vele leden die op zoek zijn naar zinvolle connecties en relaties.
 • Persoonlijkheidsmatching: Dankzij geavanceerde algoritmen worden leden gematcht op basis van persoonlijkheid en voorkeuren, wat de kans op compatibele matches aanzienlijk verhoogt.
 • Ook voor LGBTQ+ senioren: 50 Plus Match is ook een goed platform voor senioren uit de holebi gemeenschap

Nadelen van 50 Plus Match

Ondanks de vele voordelen heeft 50 Plus Match ook enkele nadelen. Hier zijn de vijf belangrijkste:

 • Beperkt aantal gratis functies: De basisaccount biedt beperkte mogelijkheden, wat betekent dat je moet betalen voor een premium lidmaatschap om volledig van de site te kunnen genieten.
 • Minder leden in sommige gebieden: Afhankelijk van waar je woont, kan het aanbod van actieve leden in jouw regio beperkt zijn.
 • Gebruikersinterface kan moderner: Hoewel de website gebruiksvriendelijk is, kan het ontwerp enige modernisering gebruiken om aantrekkelijker te zijn.
 • Communicatielimieten voor gratis leden: Gratis leden hebben zeer beperkte communicatiemogelijkheden, wat het lastig maakt om echt diepe connecties te vormen zonder te betalen.
 • Je kunt op 50+ Match geen persoonlijkheidstest doen

Conclusie - 50 Plus Match Review

In deze blogpost hebben we 50 Plus Match in detail bekeken, inclusief de voordelen zoals de gebruiksvriendelijke interface, de actieve gemeenschap, geavanceerde matching op basis van persoonlijkheid en de inclusiviteit voor LGBTQ+ senioren. We hebben ook de nadelen besproken, zoals het beperkte aantal functies voor gratis accounts, minder leden in bepaalde gebieden, de nood aan modernisering van de interface, en communicatielimieten voor wie geen premium lidmaatschap heeft.

50 Plus Match is een uitstekende keuze voor 50-plussers die op zoek zijn naar zinvolle relaties of connecties. Dankzij de specifieke focus op deze leeftijdsgroep biedt de site een aantrekkelijk platform voor hen die mogelijk minder goed bediend zijn op meer algemene datingsites. Voor mensen die buiten de grootstedelijke gebieden wonen of die niet bereid zijn te betalen voor een premium lidmaatschap, kan de site echter minder aantrekkelijk zijn vanwege een kleiner aantal potentiële partners en beperkte interactiemogelijkheden.

Over het algemeen, gezien de positieve feedback en de populariteit van de site, is 50 Plus Match zeker het overwegen waard voor iedereen die de 50 is gepasseerd en op zoek is naar liefde of vriendschap. Het is een specifiek, maar liefdevol gemodelleerd platform dat veel te bieden heeft voor de juiste gebruiker.

Bekijk meer datingsites voor ouderen en 50 plussers.

Picture of Door de Liever Met Twee Redactie

Door de Liever Met Twee Redactie

De Liever Met Twee Redactie bestaat uit een team van levensgenieters met heel wat ervaring in dating. Onze schrijvers hebben ervaring met de leukste uitstapjes en romantische plekjes in België en ver daarbuiten!